пʼятниця, 13 вересня 2024 09:27

Зірка "Ліги сміху" розказав, як долає кризи в 16-річному шлюбі з коханою
3

Тарас Стадницький з доньками
Фото: instagram.com/vipvolodka
Тарас Стадницький
Тарас Стадницький з донькою

Український актор, зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький, який не афішує інформацію про особисте життя, розповів про кризи в стосунках з дружиною.

У програмі "Ранок у великому місті" чоловік зізнався, що за 16 років шлюбу були різні ситуації. Але все змінилося після народження дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, яку суму аліментів платить Остапчук на дітей від першого шлюбу

"Я закінчив факультет прикладної математики, і в основі прикладної математики є така фраза, що ворог мого ворога - мій друг. У нас були кризові моменти, поки у нас не з'явилися діти. У нас є спільна протидія, і ми з нею об'єднуємося проти цих двох молодих панянок, одна з яких у підлітковому віці, а друга до нього доростає. Ми розуміємо, якщо вони нас розділять, вони будуть володарювати", - поділився знаменитість.

Дружина українського ведучого Григорія Решетніка - Христина - пояснила, за якими принципами виховує трьох синів. Жінка зазначила, що відчуває важливу місію - "виховати справжніх чоловіків і відповідальних українців".

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Ліги сміху" розказав, як долає кризи в 16-річному шлюбі з коханою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі