пʼятниця, 17 грудня 2021 18:41

"Худа і нервова" Полякова в сексі-боді і топлес від супермоделей - що публікують зірки в мережі
10

Співачка Оля Полякова вразила фанів стрункою фігурою. Позувала в боді тілесного кольору, яке вдало підкреслило талію зірки. У дописі під фото виконавиця розповіла, чому різко схудла. Знімками поділилася в Instagram.

"Передноворічний жорсткий графік позитивно позначається на фігурі, але не дуже на психіці. Тому я худа і нервова", – написала Полякова.

Gazeta.ua зібрала найефектніші фото, які публікували знаменитості цього тижня.

Американська модель і "Міс Всесвіт-2012" Олівія Калпо пікантно позувала топлес. Голий бюст прикрила оверсайз-сорочкою. Спокусливий образ доповнила червоною помадою.

Без бюстгальтера вирішила сфотографуватися і модель Юліана Дементьєва. Дружина екснардепа й бізнесмена В'ячеслава Константіновського голі груди прикрила руками в пухнастих рукавицях.

Знімком у стилі ню також поділилася данська топмодель й "ангел" Victoria's Secret Жозефін Скрівер. Зірка пікантно зняла верх джинсового комбінезону. Влаштувала фотосесію на пляжі. Образ доповнила панама з деніму.

Ведуча Василіса Фролова проводить зимові канікули на Занзібарі. З курорту ділиться яскравими фото, на одному з яких постала в купальнику. Фролова обрала смугасте монокіні чорно-білого кольору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У панчохах і шкіряній куртці: Брітні Спірс позувала з оголеним чоловіком на дивані

Блогерка і дружина ексучасника реаліті "Холостяк-9" Нікіти Добриніна Даша Квіткова взяла участь у гарячій фотосесії. Для цього обрала топ, під який не вдягнула ліфчик, і шкіряну спідницю зі спокусливим розрізом.

Співачка Оля Полякова вразила фанів стрункою фігурою
Фото: instagram.com/polyakovamusic
Американська модель і "Міс Всесвіт-2012" Олівія Калпо пікантно позувала топлес
Ведуча Василіса Фролова проводить зимові канікули на Занзібарі. З курорту ділиться яскравими фото
Знімком у стилі ню також поділилася данська топмодель й "ангел" Victoria's Secret Жозефін Скрівер
Телеведуча Олена-Крістіна Лебідь показала ефектне фото в купальнику

Ексучасниця гурту Nikita Даша Астаф'єва перевтілилася на мексиканську художницю Фріду Кало. Виконавиця сексуально оголила пишний бюст, прикриваючи його порцеляновим чайником.

Зараз ви читаєте новину «"Худа і нервова" Полякова в сексі-боді і топлес від супермоделей - що публікують зірки в мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі