пʼятниця, 10 грудня 2021 18:48

"Фріда" Астаф'єва топлес, донька Майкла Джексона оголилася для ритуалу - що публікують зірки в мережі
10

Співачка Надя Дорофєєва потішила фанів відвертим фото в спокусливому спідньому.

Одягнула білий ліфчик, кофтину на ґудзиках і спортивні штани, які трохи приспустила, щоб додати пікантності. У дописі під фото в Instagram запитала жартома, відколи це "теплі шкарпетки - не сексі?".

"Удома мені ліньки вбиратися, комбінувати кольори, думати про симетрію та оце все. Хочеться і на дивані зручно повалятися, і щоб упустити їжу під час вечері можна сміливо, і щоб на підлозі не шкода лежати", - поділилася вона.

Хто ще із зірок показував сміливі кадри з провокативних фотосесій, зібрала Gazeta.ua.

Бразильська топмодель Алессандра Амбросіо поділилася архівним знімком, на якому позувала повністю голою. Інтимні місця прикрила довгим пальтом. Пікантну фотосесію влаштувала посеред пустелі.

Ексучасниця гурту Nikita Даша Астаф'єва перевтілилася в мексиканську художницю Фріду Кало. Виконавиця сексуально оголила пишний бюст, прикриваючи його порцеляновим чайником.

Дизайнерка Катерина Сільченко, чий бренд любить перша леді України Олена Зеленська, позувала топлес. Модельєрка постала в широких джинсах, кепці й протисонцевих окулярах.

Донька культового співака Майкла Джексона Періс проводила ритуал із подругами опівночі. Задля цього зірка повністю оголилася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трінчер наразилася на критику через "голе" вбрання: "Надто вульгарно"

Співачка Надя Дорофєєва потішила фанів відвертим фото
Фото: instagram.com/nadyadorofeeva
Австралійська зірка Instagram і модель Playboy Ґабріель Епштейн приголомшила мінісукнею зі сміливим верхом
Австралійська plus size модель Стефанія Ферраріо захопила сексі-боді
Ексучасниця гурту Nikita Даша Астаф'єва перевтілилася в мексиканську художницю Фріду Кало
Бразильська топмодель Алессандра Амбросіо поділилася архівним знімком, на якому позувала повністю голою

Американська зірка реаліті Кортні Кардаш'ян показалася в купальнику. Сфотографувала себе в дзеркалі. Для пляжного відпочинку вона обрала бікіні з незвичним принтом.

Зараз ви читаєте новину «"Фріда" Астаф'єва топлес, донька Майкла Джексона оголилася для ритуалу - що публікують зірки в мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі