пʼятниця, 01 липня 2011 12:33

Harper's Bazaar одягнув на Емму Вотсон прозору сукню
5

Фото: Alexi Lubomirski/Harpers Bazaar

Емма Вотсон прикрасила серпневий номер британського Harper's Bazaar. Автором фотосесії став Алексі Любомірскі, для якої стилісти вбрали 21-річну актрису в сукні Yves Saint Laurent і Emilio Pucci

У журналі дівчина розповіла про те, чому вирішила навчатися за кордоном, а також про те, чому вона панічно боїться Голлівуду.

"Я подумала: "Я не можу тут залишитися, я не зможу зосередитися, мене не залишать в спокої", - пояснила Вотсон своє рішення навчатися за кордоном.

Актриса також розповіла, як їй вдається зображати "поганих дівчат".

"Мій викладач з акторської майстерності сказав, що для мене найскладніше - злитися. Коли вони намагалися мене роздратувати, я мало не розплакалася. Я твердила: "Я не можу, просто не можу", - зізналася Емма.

"Я все це зберігаю замкненим десь глибоко всередині і відчуваю, що звільнення цих емоцій було б страшною річчю - дозволити собі бути владною, сексуальною, все таке - для мене це страшно. Було трохи некомфортно і незручно, у мене зовсім не виходить робити це природно", - додала актриса.

Не дуже приємні емоції в Емми викликають Голлівуд і Лос-Анджелес.

"Лос-Анджелес мене лякає страшенно. Відчуваю, якби мені довелося по чотири години на день тренуватися, рахувати всі калорії, що потрапляють до мене в рот, в 22 роки робити ін'єкцію ботокса і бути одержимою тим, як я виглядаю, я б зійшла з розуму", - підкреслила Вотсон.

Зараз ви читаєте новину «Harper's Bazaar одягнув на Емму Вотсон прозору сукню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі