середа, 04 травня 2011 12:21

21-річна Емма Вотсон стала найстильнішою жінкою
5

Емма Вотсон
Шеріл Коул
Крістен Стюарт
Данні Міноуг
Алекса Чанг

Журнал Glamour визнав 21-річну актрису Емму Вотсон найстильнішою жінкою в світі.

Вотсон одержала популярність як виконавиця ролі Герміони Грейнджер у серії фільмів про Гаррі Поттера. Емма також працює у модній індустрії. Зокрема, в 2009 році вона стала обличчям рекламної кампанії Burberry. Пізніше Вотсон підписала контракт з французькою косметичною компанією Lancome, а також представила свою власну колекцію одягу.

У результаті Емма зуміла змістити з першого рядка співачку Шеріл Коул, яка утримувала лідерство в списку, що складається журналом Glamour, в 2009 і 2010 роках. На цей раз Коул опинилася на другому місці. Третій рядок займає актриса Крістен Стюарт, відома за серією "Сутінки". У п'ятірку найкраще одягнених жінок також увійшли співачка Данні Міноуг (сестра Кайлі Міноуг) і модель і телеведуча Алекса Чанг.

Журнал також склав список найгірше одягнених знаменитостей. Як і рік тому, його очолила модель Кеті Прайс. Друге місце зайняла Леді Гага.

Зараз ви читаєте новину «21-річна Емма Вотсон стала найстильнішою жінкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі