четвер, 05 травня 2022 16:12

Харчишин розійшовся з дружиною: "Перестали фізично бути подружжям"

Харчишин розійшовся з дружиною: "Перестали фізично бути подружжям"
Лідер гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин оголосив про розлучення із дружиною Юлією. Фото: facebook.com/valeriy.kharchyshyn

Лідер гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин оголосив про розлучення із дружиною Юлією. Пара була разом понад 21 рік.

Підкреслив, що хоче роз'яснити ситуацію щодо втраченого будинку через російську агресію проти України. Цим поділився у Facebook.

"Мушу пояснити дещо з приводу втраченого майна. Так, я дійсно втратив дім, який будував для родини все своє життя, разом з тим будинком, що побудував для своїх батьків. Не хочу жувати цю тему, але маю бути чесним, насамперед, перед самим собою. Там жили мої діти, там жила їхня мама і моя офіційна дружина Юля", - розпочав він.

Додав, що "на жаль, життя не завжди є таким, яким ми його уявляємо, попри соціальні стандарти і зобов'язання".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дантес зізнався, чи оформив розлучення з Дорофєєвою та як ділитимуть майно

"Іноді воно змінюється незалежно від нас. Ще до війни ми перестали бути фізично подружжям. Я жив іншим життям в іншому місці, в іншому будинку і мав/маю інші стосунки", - поділився Харчишин.

Він наголосив, що "робив і робитиме все можливе надалі, аби пришвидшити нашу перемогу".

"Також відбудувати той будинок, щоб мої діти мали свою Україну і їм було куди повернутися. Аби вони не втратили оце відчуття "вдома", - додав співак.

Ще у листопаді 2021 року Харчишин розповідав про складні стосунки з Юлією. Середнього сина музиканта Євгена вразила тяжка хвороба. Ця біда позначилася і на стосунках Харчишина з дружиною.

"Кожен окремо жили життям хворої дитини і не зважали одне на одного. Зв'язок втратився. Сказати, що я не намагався налагодити, чи не робив достатньо якихось кроків назустріч - це не так. Можливо, не так робив їх. Можливо, дружина не так це робила", - розповів чоловік.

Наприкінці березня Харчишин сказав, що російські окупанти спалили його будинок під Гостомелем на Київщині.

Зараз ви читаєте новину «Харчишин розійшовся з дружиною: "Перестали фізично бути подружжям"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі