понеділок, 21 серпня 2023 17:49

Гори сміття і пилу. Мішина показала очікування і реальність квартири в Ізраїлі
5

Ксенія Мішина приїхала з сином в Ізраїль
Фото: Скріншот
Ксенія Мішина приїхала з сином в Ізраїль
Ксенія Мішина приїхала з сином в Ізраїль
Ксенія Мішина приїхала з сином в Ізраїль
Ксенія Мішина приїхала з сином в Ізраїль

Акторка Ксенія Мішина поїхала з сином Платоном в Ізраїль. Там зірка зустрілась із матір'ю і прабабусею.

Розповіла, що витратила чимало часу на пошуки житла. Про це написала в Instagram.

"Мені потрібно було це зробити в певному місці, неподалік від моєї прабабусі. Я так намучилась…Я ніколи не могла уявити, що в такій країні дуже складно знайти нормальне житло", – пояснила знаменитість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MamaRika розказала, на чому заробляє 100 тис. грн. за місяць

Мішина розповіла, що орендувала квартиру на одному з сайтів. Коли заселилась – побачила жахливий стан оселі. Шафи в квартирі були забиті пилом і сміттям, а кухонними приладами не можливо було користуватися через бруд.

"Наш Ізраїль почався не дуже круто, пов'язано це з нашим житлом. Я орендувала квартиру на сайті і дуже хочу вам показати очікування та реальність, яка на нас чекала", – написала зірка.

Минулого разу Мішина показала першу за два з половиною роки зустріч із матір'ю, яка живе в тимчасово окупованому Криму. Зірка побачилась із найближчими людьми в Туреччині. Туди приїхала з 11-річним сином Платоном, який тепло зустрів бабусю.

Зараз ви читаєте новину «Гори сміття і пилу. Мішина показала очікування і реальність квартири в Ізраїлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі