неділя, 07 січня 2024 10:01

Голлі Беррі без штанів, а Мішина в тонкому бікіні: чим дивували зірки цього тижня
6

Анна Неплях
Фото: instagram.com/neplyah
Мадонна
Голлі Беррі
Б'янка Сенсорі
Емілі Ратаковскі та Мозес Самні

Знаменитості часто влаштовують провокативні фотосесії, для яких обирають сміливі образи. Публікують пікантні фото в Instagram.

Хто із зірок виклав вражаючі світлини, підготувала Gazeta.ua.

Голлівудська акторка і режисерка Голлі Беррі знялась в золотому жакеті і прозорому боді з мереживом, який підкреслив її спокусливі груди. Образ доповнила чорними босоніжками на підборах і золотими прикрасами.

Українська акторка Ксенія Мішина показала, як проводить відпустку в Таїланді. На кадрах вона позувала в бікіні, яке ледь прикрило її груди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мексиканська топмодель знялась повністю оголеною

Міс "Всесвіт Україна-2021" Анна Неплях опублікувала кадри, на яких постала в оксамитовій сукні з мереживом. Модель оголила стегна й доповнила образ чорними панчохами, великою кількістю золотих прикрас, розпущеним волоссям і ніжним макіяжем.

Американська співачка Мадонна позувала в корсеті з мереживом, сонцезахисних окулярами та капелюсі. Також знаменитість приміряла шкіряний корсет і блакитні джинси.

Американський репер Каньє Вест несподівано опублікував фото своєї дружини Б'янки Сенсорі в надто відвертих образах. Жінка постала в крихітних напівпрозорих трусах, які майже не прикривали її інтимні місця. На інших знімках вона позувала в ліфі, через який просвічувалися соски.

Американська супермодель Емілі Ратаковскі задерла леопардову сукню і похизувалась фігурою у напівпрозорій сукні, через яку просвічувалися соски. Крім цього Емілі в бікіні осідлала музиканта Мозеса Самні.

Мексиканська модель і ведуча прогнозу погоди Янет Гарсія, яку називають однією з найкрасивіших жінок світу, знялась у провокативній фотосесії. Блогерка позувала в бордовому комплекті білизни, який складався з корсетного ліфа й стрінгів. Вона розпустила волосся і зробила насичений макіяж.

Зараз ви читаєте новину «Голлі Беррі без штанів, а Мішина в тонкому бікіні: чим дивували зірки цього тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі