четвер, 17 липня 2014 13:07

"Гаррі Поттер" Деніел Редкліфф розповів, як у його вусі застряг часник

Автор: purepeople.ru
 

Британський актор Деніел Редкліфф в журналі O Magazine розповів кілька цікавих фактів про себе.

"Ви можете здивуватися, дізнавшись, що я знаю напам'ять всі тексти пісень Емінема. Його дебютний (і, на мій погляд, найголовніший) альбом вийшов, коли мені було 10 років. Я був його відданим фанатом і відчував, що повинен знати кожне слово в кожній його пісні. Я досі пам'ятаю всі тексти ", - сказав Редкліфф.

Останнім найсмішним моментом в житті актора був візит до лікаря через те що у нього в вусі застряг зубок часнику.

"Останній найсмішніший момент у житті був, коли мені довелося йти у відділення швидкої допомоги, тому що у мене у вусі застряг зубок часнику. Я врятую вас від подробиць, як він туди потрапив. Можу лише сказати, що він був як охолоджуючий засіб", - сказав актор.

Якби зірка не обрав роботу актора, то став би непоганим архіологом.

"Якби я міг вибрати іншу кар'єру, я став би археологом. Я з самого дитинства був зачарований древньою історією. Мені здається провести цілий день в землі в пошуках якогось унікального матеріалу або предмета - дуже цікаве заняття", - сказав зірка.

Редкліф розповів, що вже відчув себе ветераном акторської справи.

"Я вперше відчув себе ветераном акторської справи, коли познайомився з акторським складом мого другого шоу на Бродвеї. Пам'ятаю, ми сіли в коло, назвали наші імена і персонажів, яких будемо грати. Потім було вирішено з'ясувати, у кого це шоу буде дебютним. Ось тоді-то я відчув себе ветераном", - заявив актор.

Зараз ви читаєте новину «"Гаррі Поттер" Деніел Редкліфф розповів, як у його вусі застряг часник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі