субота, 15 серпня 2009 13:25

Фьодорова не хоче заміж за Баскова

Фьодорова не хоче заміж за Баскова

Всупереч всім публікаціям про весілля Фьодорової і Баскова, Оксана про нього нічого не знає. За її словами, Басков, навіть не робив їй пропозиції.

"Поки жодного весілля не планується", – сказала 31-річна Оксана Фьодорова.

В той же час, вона зізнається, що у неї серйозні почуття до 32-річного Миколи Баскова .

"Це не піар, у мене до цієї людини щирі почуття", - сказала вона.

Нагадаємо, на відкритті конкурсу "Нова хвиля" прославлений тенор разом з Оксаною Фьодоровою заспівав новий хіт "Права любов". А потім на прохання фотографів поцілуватися співаком сказав: "А цілуватися з Оксаною ми будемо на нашому весіллі!".

Але на Юрмалі пара жила порізно: Микола зупинився в люксі в готелі "Юрмала-spa", а Оксана жила в тому ж готелі, але в іншому номері.

"Ну, я думаю, ми завжди були один одному небайдужі! З першого дня. Розумієте, це доля! Він мені спершу запропонував взяти участь в кліпі, сказавши, що там потрібно буде цілуватися. Я погодилася. І хоча в кліпі він зняв іншу дівчину, з тих пір почалася наша ніжна дружба: Коля став запрошувати мене до себе на концерти, я їздила до нього в Мюнхен, до Берліна, і там взнала його ближче", – розповіла Оксана.

За матеріалом ТСН

Зараз ви читаєте новину «Фьодорова не хоче заміж за Баскова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі