середа, 29 липня 2009 18:28

В Юрмалі Басков оголосив про своє весілля з Фьодоровою

В Юрмалі стартував один з найпрестижніших музичних конкурсів "Нова хвиля". На ролі головних ведучих організатори запросили Ксенію Собчак і Сергія Лазарєва.

Допомагали їм Тіна Канделакі і Тімур Родрігез. Ксенію Собчак і Яну Рудьковську назвали в Юрмалі найстильнішими пані - телеведуча була в шикарній сукні від Ульяни Сергієнко, а продюсер Білана, за традицією, з"явилася в ексклюзивній сукні Chanel. Вбила своїм вбранням від Готьє і красуня Валерія.

Традиційна муза конкурсу Алла Пугачова приїхала в Юрмалу за два дні до відкриття. Примадонна і її супутник, телеведучий Максим Галкін, вже встигли погостювати на ризькій віллі гумориста Михайла Задорнова.

Приїхав в Юрмалу і метр естради Йосип Кобзон. Нагадаємо, легендарний співак минулого тижня переніс планову операцію в Онкоцентрі. На щастя, все пройшло успішно - Йосип Давидович почувається добре.

"В серпні поїдемо з дружиною в Підмосков"я. Там я і проведу свою літню відпустку. Собі хочу побажати лише здоров"я - ось була операція планова, в Юрмалі навіть приємна атмосфера, цілюще повітря", - зізнався артист.

На відкритті Кобзон заспівав "Я люблю тебе життя". Глядачі не приховували своїх сліз, захоплюючись мужністю метра естради, який більше шести років бореться з важкою недугою. Проникливий виступ Йосипа Давидовича відсунув на другий план західних гостей конкурсу - групу Roxette.

А Микола Басков порадував своїх шанувальників новим дуетом - прославлений тенор заспівав новий хіт "Права любовь" разом з телеведучою Оксаною Фьодоровою.

Микола і Оксана приїхали в концертний зал разом. Місцеві папараці одразу ж оточили зоряну пару.

"А цілуватися з Оксаною ми будемо на нашому весіллі", - приголомшив гучною заявою гостей конкурсу Микола.

Як стало відомо, в Юрмалі Микола і Оксана оселилися разом. Парочка зняла шикарний пентхаус в центрі міста, щоб сховатися там від докучливих папараці, які весь день прочекали Баскова в готелі, де повинен був оселитись тенор.

Проте Микола віддав перевагу домашній атмосфері приватного пентхауса. Тепер в кулуарах "Нової хвилі" гооврять лише про одне, коли ж відбудеться весілля тенора і екс -"Міс Всесвіту".

За матеріалом Комсомольская правда

Фото Paparazzi.ru
Зараз ви читаєте новину «В Юрмалі Басков оголосив про своє весілля з Фьодоровою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути