середа, 01 жовтня 2008 08:51

Микола Басков приховує страшну хворобу

Микола Басков приховує страшну хворобу
Микола Басков не перший рік на великій сцені, і колеги в один голос заявляють: більш життєрадісного артиста на естраді немає. Мало хто знає, що часом життєрадісна усмішка тенора вимучена і співає він через страшний біль. Причина тому - гіпертонічний кризи, які, як виявилось, мучать артиста з раннього дитинства. Знають про важке захворювання одиниці, а співає він через біль вже довгі роки.

Коли підвищується артеріальний тиск, особливо важко брати високі ноти, будь-який медик скаже про це насамперед. Скільки високих нот тенор узяв за своє життя, залишається тільки здогадуватися. Фахівці стверджують, що з таким захворюванням обов"язково потрібно завжди мати при собі спеціальний прилад для вимірювання тиску - тонометр, але Басков веде себе як доросла дитина, а можливо, як чоловік, який ніколи вголос не говоритиме про свої проблеми. Микола справляється з болями за допомогою пігулок сильної дії. Вчинок, не характерний для людини, яка звикла проблему вирішувати, а не прикривати.

"Ця проблема у мене з дитинства, але я не розповідаю про неї на кожному кроці, - говорить Басков. - Навіщо? Людям треба знати про те, коли вийде альбом і яку нову пісню я записав, а проблеми зі здоров"ям - це особисте, це те, з чим я впораюся і що я переживу сам".

Останній гіпертонічний криз стався з Миколою в Києві, на зйомках новорічного вогника. Перед виходом на сцену тенор випив пігулки, що знижують артеріальний тиск, і, зібравшись з силами, з"явився в знімальному павільйоні. З сильними головними болями співак знімався в розважальному новорічному шоу.

Приїхавши на Україну минулого тижня, Басков відразу відчув себе погано. Ледве спустившись з трапа літака, Басков зізнався своєму менеджерові, що у нього дуже сильно болить голова. За словами представників телеканалу "Інтер", які зустрічали Миколу в аеропорту Бориспіль, виглядав артист не найкраще.

До речі, вже на знімальному майданчику стало зрозуміло, що розмови менеджерів Миколи про його погане самопочуття були небезпідставні. Перед виходом на сцену Басков в коридорі кіностудії імені Довженко прийняв пігулки, що знижують артеріальний тиск, які йому телефоном порадив випити особистий лікар. Але, навіть не дивлячись на сильні головні болі, Микола, все ж таки зібравшись з силами, вийшов на сцену, аби відпрацювати свій номер.

"Не дивлячись ні на що, я не міг підставити таку кількість людей і не знятися в мюзиклі, - говорить артист. - Всім відомо, що я працюю в будь-якому стані, а моє самопочуття - це мої проблеми. Від цього не страждають ані глядачі, ані організатори", повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Микола Басков приховує страшну хворобу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі