вівторок, 04 листопада 2008 09:14

Басков залицяється до дочки Монсерат Кабальє (ФОТО)


Вчора з Таліну до Санкт-Петербурга прилетіли Микола Басков і Монтсеррат Кабальє з дочкою, щоб дати спільне шоу.

Суботньому концерту передував тур по Європі. Басков, працездатності якого залишається тільки дивуватися, не приховує, що подібні навантаження не кращим чином відбиваються на здоров"ї. Причому і його, і Монсіти Кабальє. Наприклад, в Мінську дві зірки пройшли обстеження в елітній клініці. Баскову і Кабальє відразу сказали, що такий скажений ритм роботи може зірвати зір.

Крім того, обидва виконавці перед шоу сіли на дієту, через яку, до речі, Микола вчора залишився без вечері: після шести він не дозволяє собі ні крихти. У Монсіти дієта простіша, але теж строга: вечірньої пори вона категорично не вживає солодкого.

У готелі "Європа" Басков і Кабальє поселилися на одному поверсі. За словами очевидців, так відбувається в кожному місті, де проходять гастролі цієї блискучої пари. Те, як спілкуються між собою дві оперні зірки, наводить на думку про щось ніжніше і хвилююче, ніж дружба. Поки цікаві ворожать, яка частка романтики в цьому творчому союзі, мама Монсіти, легендарна Монтсеррат Кабальє відкрито заявляє: "Моїм зятем може бути і буде тільки тенор". Не називаючи імені, співачка посміхається так, що не зрозуміти її натяк неможливо, повідомляє Форум.

Зараз ви читаєте новину «Басков залицяється до дочки Монсерат Кабальє (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі