вівторок, 13 січня 2009 16:01

Басков зустрів Різдво із Федоровою

  Росіянка Оксана Федорова у 2002-му виборола титул найпривабливішої жінки планети
Росіянка Оксана Федорова у 2002-му виборола титул найпривабливішої жінки планети

Російський тенор 32-річний Микола Басков провів різдвяні канікули на острові Маврикій в Індійському океані із на рік молодшою "Міс Всесвіт-2002" Оксаною Федоровою.

— Вона чарівна, справжня, неземна, — каже Басков про Федорову. — Це красуня без корони.

— Я своє особисте життя не коментую, — відрізає Федорова.

Рік вона зустрічалася з одруженим власником торговельної мережі "Адамант" Володимиром Голубєвим. На зйомках російських "Танців із зірками" кілька місяців була з Олександром Литвиненком, із яким танцювала в парі. Остання її пасія — актор Віктор Царьов. Його ім"я 44 рази записали до Книги рекордів Гіннеса за те, що жонглює гострими мечами й одночасно читає вірші про кохання.

2002-го Федорову позбавили звання "Міс Всесвіт", бо відмовилася від фотосесії при температурі +39°С і пішла з американського телешоу Ґоварда Стерна після запитання "Чи був у вас секс із негром". Позаторік модель вийшла заміж за німецького манекенника Філіпа Тофта.

2001-го Басков одружився з донькою свого продюсера Світланою Шпігель. 2006-го у подружжя народився син Броніслав, а в листопаді 2007-го пара розлучилася. Торік казали про можливе весілля Баскова з донькою співачки Монсеррат Кабальє, 28-річною Монсеррат Марті.

Зараз ви читаєте новину «Басков зустрів Різдво із Федоровою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі