пʼятниця, 19 червня 2009 17:35

Микола Басков скоро стане татом

Микола Басков скоро стане татом
Усиновлення сиріт із дитячих притулків стало поширеним явищем серед знаменитостей. Таблоїди детально освітлюють процес усиновлення малюків такими зірками, як Анджеліна Джолі і Мадонна. Свого часу прийомними мамами стали Ніколь Кідман, Мег Райан і Шерон Стоун. Серед самотніх зірок чоловічої статі подібне зустрічається дуже рідко, але знаменитий співак Микола Басков, схоже, вирішив подати хороший приклад колегам.

Як повідомив "золотий тенор" Росії на одній з нещодавніх прес-конференцій, він мріє завести нову сім"ю і узяти дитину з дитячого будинку. "Останнім часом я приходжу до думки, що, можливо, я усиновлю хлопчика або дівчинку з дитячого будинку, коли встану на ноги, коли у мене буде своя сім"я, - заявив Микола. - І тоді подарую дитині інше, цікаве життя. Сподіваюся, що коли-небудь це відбудеться".

Окрім усиновленої дитини Микола сподівається завести і власних дітей. Головне для співака, щоб діти були від улюбленої жінки, від красивої жінки і "щоб спільні гени дали про себе потім знати". Для нього неважливо, народиться дитина в шлюбі чи ні. "Мені потрібна та жінка, яка дарує стан щастя, радості, задоволення і відчайдушності... Та, яка зробить моє життя веселковим, коли ти завжди знаходишся в стані свята", - говорить народний артист.

Як відомо, минулого року Басков розлучився з дружиною Світланою Шпігель. А сина Броніслава співак не бачив вже роки зо два. Втім, ця обставина зірку не бентежить, і, за його словами, він не переживає, що у його первістка в недалекому майбутньому з"явиться інший тато.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Микола Басков скоро стане татом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі