четвер, 02 лютого 2017 13:23

Фіналіст "Україна має талант" створив чуттєву версію пісні учасниці відбору Євробачення

 

Днями відбулася неформальна зустріч фіналіста шоу "Україна має талант" композитора Євгена Хмари і півфіналістки національного відбору "Євробачення" TAYANNA. В ході дружнього спілкування, народилася ідея створити інструментальну версію конкурсної пісні I Love You.

Відеороликом зі спільною репетиції TAYANNA поділилася зі своїми підписниками на Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможець Євробачення назвав свого фаворита в національному відборі України

Це перша співпраця піаніста і співачки. Раніше Євген працював з такими європейськими музикантами, як: Sonique, Дідьє Маруані та група Space.

"У роботі з TAYANNA я був здивований тим, як вона співає вживу. Це потужна енергія і досвід виступів, який відчутний з перших нот. До того ж Таня є композитором пісні, з якою виступить на національному відборі "Євробачення". Я вважаю, TAYANNA прекрасно представить нашу країну, і її конкурсна пісня приголомшлива. До того також 2 березня ми знову зустрінемося і виконаємо пісню I Love You, в рамках мого шоу "Колесо життя", де Таня є спеціально запрошеної гостею ", - прокоментував музикант.

Кліп на оригінальну версію пісні "Осінь" вже зібрав понад 1млн переглядів в Youtube і продовжує набирати обертів популярності серед фанатів СНД. Пісня англійською мовою I Love You вже активно ротується серед європейських фанів. А шанувальники конкурсу розглядають трек в якості фаворита українського національного відбору.

Зараз ви читаєте новину «Фіналіст "Україна має талант" створив чуттєву версію пісні учасниці відбору Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі