вівторок, 10 квітня 2012 18:00

Філіп Кіркоров задумався про братика для своєї дочки

Філіп Кіркоров задумався про братика для своєї дочки
Співак вже думає над іменем Фото: Twitter Валентина Юдашкіна

Король російської естради Філіп Кіркоров хоче подарувати своїй дочці Аллі-Вікторії брата. Артист вже задумався про ім'я для хлопчика.

Не встигла російська тусовка оговтатись від гучних хрестин дочки Філіпа Кіркорова Алли-Вікторії, як поп-король приголомшив близьких друзів заявою, що не має наміру зупинятися на одній дитині. Скоро у Кіркорова з'явиться друга дитина. Однак знають про це тільки найближчі друзі артиста.

Втім, про майбутнє маля першим заговорив не Філіп, а його колишня дружина Алла Пугачова. Причому розмова відбулася просто під час хрестин Алли-Вікторії. Примадонна російської естради так розчулилася, дивлячись на спокійну дитину, що заявила, що їй потрібен братик. "Тільки, дивись, не назви його Максимом!" - пожартувала Пугачова. Невідомо, як до жарту поставився Кіркоров, але він відповів: "Братика - так братика! Завдання взяли! А буква "М" обов'язково врахую в імені..." Тут вже в розмову вступив Максим Галкін: "Спокійніше, Філіп, Боже мій!"

Нагадаємо, хрестини Алли-Вікторії відбулися 8 квітня в храмі Іллі Пророка в центрі Москви. На урочистій церемонії зібрався весь цвіт російського шоу-бізнесу. Заради такого значного для бомонду події храм закрили, позбавивши можливості парафіян освятити гілочки верби. Більше того, церква на прохання поп-короля російської естради попередньо оглянула охорона.

ВІДЕО: Дочка Кіркорова під час хрестин ні разу не заплакала

Варто зазначити, що хрестили дитину саме ім'ям Алла. Хрещеними крихітки стали шоумен і близький друг Кіркорова Андрій Малахов і якась подруга співака, яка не має ніякого відношення до шоу-бізнесу. За деякою інформацією, її звуть Наталя і, що примітно, вона старанно приховувалася від фото-і телекамер. Злі язики припустили, що саме вона і може бути сурогатною матір'ю дитини. Адже сам Кіркоров досі тримає її ім'я в суворій таємниці.

Зараз ви читаєте новину «Філіп Кіркоров задумався про братика для своєї дочки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі