четвер, 01 березня 2012 09:39

Пугачова відмовилася стати хрещеною дочки Кіркорова

Пугачова відмовилася стати хрещеною дочки Кіркорова

Філіп Кіркоров зараз зайнятий пошуками хресних батьків для своєї доньки Алли-Вікторії. Хрестини відбудуться в квітні, а поки популярний виконавець визначився тільки з кандидатурою хресної мами.

Взагалі-то, Філіп Кіркоров хотів, щоб хресною його чарівної дочки Алли-Вікторії стала Примадонна російської естради Алла Пугачова. Однак та категорично відмовилася від цієї важливої місії.

"У мене вже є три хрещеника! Більше не можу!" - заявила Пугачова.

Тоді поп-король знайшов іншу кандидатуру - якусь подругу, яка не має ніякого відношення до шоу-бізнесу і взагалі не є публічною персоною.

А ось з хресним батьком справи йдуть ще гірше. Філіп поки не вирішив, хто ж звалить на себе таку важливу місію. Ходили чутки, що "золотий голос Росії" Микола Басков висловив бажання стати хрещеним.

"Коля, звичайно, рветься в бій, - повідомив Кіркоров. - Якщо він візьметься, то чому б і ні. Але це ж велика відповідальність. Якщо зі мною щось, не дай бог, трапиться, то виховання Алли-Вікторії ляже на його плечі. Чи потягне він дочку Філіпа Кіркорова?"

ФОТОРЕПОРТАЖ: Філіп Кіркоров привіз дочку в Росію і показав на камеру

Незважаючи на те, що поп-король привіз Аллу-Вікторію в Росію ще минулого тижня, так ніхто з оточення співака її досі не бачив. Як пояснив батько Філіпа Бедрос Кіркоров, було вирішено показати дитину в квітні, на хрестинах. Можна тільки уявити, який підніметься тоді ажіотаж. Урочиста подія запланована на 8 квітня.

Проте все ж є ті, хто зміг не лише побачити, а й потримати Аллу-Вікторію. Щасливчиком виявився все той же новоспечений дідусь. Бедрос Кіркоров поділився враженнями: "Встиг разок, а потім полетів на фестиваль до Казані. Я раніше фото і відео дівчинки дивився - у мене вже не той вік, щоб подорожувати до Америки, де вона тоді жила. А зараз вперше потримав внучку на руках. Це таке щастя, я давно умовляв сина подарувати мені онуків!"

Зараз ви читаєте новину «Пугачова відмовилася стати хрещеною дочки Кіркорова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі