понеділок, 17 червня 2024 17:49

"Не могла подумати, що це так важко" - Леся Нікітюк показала закулісся зйомок на телебаченні
9

Леся Нікітюк
Фото: Скріншот
Леся Нікітюк
Леся Нікітюк
Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Українська телеведуча Леся Нікітюк поділилась, як проходять її зйомки на шоу "Хто зверху".

У своєму Instagram зірка опублікувала кадри, на яких вийшла з будинку в спортивному костюмі та з рушником на голові.

Далі жінка опинилася у гримерці, де випила кави. У той час її робили макіяж і зачіску. Після чого Леся переодяглася і вийшла на майданчик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілона Гвоздьова показала, як з донькою відпочиває у Болгарії

Перед фіналом програми Нікітюк змінила сукню на арктичний костюм,а після - знову пішла в гримерку, щоб переробити грим і почати нові зйомки.

Прихильники підтримали ведучу в коментарях.

"Ого,навіть не могла подумати ,що це так важко", "Багато хто думає, що бути зіркою легко", "Незважаючи на всі труднощі, ваша праця заслуговує на велике захоплення. Ви неймовірно талановита і сильна. Саме такі дні роблять вас ще кращою", "Виглядає так ніби ви стомлена і не отримуєте задоволення від роботи", "Дуже цікаво дивитись, що ж там робиться за кадром", - писали в коментарях.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Леся Нікітюк (@lesia_nikituk)

Раніше Нікітюк на чотири години застрягла в ліфті з Ігорем Новінчуком, який виступає під псевдонімом Богдан Богданович. Зірка опублікувала фото, на яких показалась у білому топі на зав'язках і сонцезахисних окулярах. Жінка світила ліхтарем, а її колега руками відчиняв двері.

Зараз ви читаєте новину «"Не могла подумати, що це так важко" - Леся Нікітюк показала закулісся зйомок на телебаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі