понеділок, 14 серпня 2017 15:18

Фанати Лободи зробили собі оригінальні тату на її честь
8

Фанати Лободи зробили собі татуювання на її честь
Фото: Яніс Шкапарис
Світлана Лобода вразила концертом у Латвії
Світлана Лобода вразила концертом у Латвії
Світлана Лобода вразила концертом у Латвії
Світлана Лобода вразила концертом у Латвії

Після чергового концерту Світлани Лободи під час зустрічі зі своїми шанувальниками її фанати зобразили логотипи ювілейного альбому H2LO на своїх передпліччях.

Ці тату стали не першим випадком, коли Лобода надихнула слухачів вкрити тіло написами на свою честь. У минулому році, після концерту LOBODA в Одесі, шанувальник здивував співачку татуюванням з її зображенням у вигляді черниці, яка молиться. Ескіз майбутнього малюнка молодий інженер-механік, який більшу частину життя проводить в морі, розробив самостійно.

Співачка до настільки сміливих вчинків своїх фанатів ставиться досить позитивно:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світлана Лобода відреагувала на скандал з терористичним "Оплотом"

"Мені симпатичні люди, у яких немає кордонів, шаблонів і забобонів. Я горда тим, що наш новий альбом може прикрасити не тільки сучасну музичну культуру", - з посмішкою прокоментувала співачка.

Концертну програму і унікальне шоу H2LO LOBODA презентує по всьому СНД і Європі. Тиждень тому відбувся перший великий сольний концерт Світлани в Юрмалі. Шоу відбулося на головному концертному майданчику балтійського узбережжя - "Дзінтарі". Як повідомляє місцеве видання tvnet.lv, виступ артистки викликав небувалий ажіотаж серед латвійських шанувальників - таку кількість людей збирала хіба що група "Ленінград". Охочих подивитися нове шоу співачки було так багато, що шанувальники стояли навіть за огорожею:

"Кожен номер, як міні-спектакль, який глядачі покликані пережити разом з артистами, а зробити це зовсім нескладно, адже те, що відбувається на сцені буквально заворожує ... Якась особлива атмосфера панувала в" Дзінтарі "в цей вечір, яка огорнула сцену, зал для глядачів і всіх навколо ... Сама артистка зізналася, що давно мріяла виступити в Юрмалі, але не очікувала побачити таку кількість людей. і знову її емоції виявилися взаємні - після заключної пісні гості концерту і не думали розходитися, що є сили аплодуючи, і закликаючи артистку поверну ться на сцену. Варто відзначити, що в Прибалтиці музикантів нечасто просять повернутися, а тим паче з такою наполегливістю і захопленням. Звичайно Вона повернулася. І ще раз показала вищий клас ", - повідомляє tvnet.lv.

Зараз ви читаєте новину «Фанати Лободи зробили собі оригінальні тату на її честь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі