пʼятниця, 11 січня 2013 12:36

Євген Плющенко забрав Яну Рудьковську з сином з пологового будинку

Євген Плющенко забрав Яну Рудьковську з сином з пологового будинку
Процедуру виписки вважали за краще провести досить скромно Фото: vk.com

Напередодні відомий фігурист Євген Плющенко забрав дружину Яну Рудьковську з малюком з пологового будинку. Євген і Яна відверто висловлювали захоплення з приводу появи сина, однак процедуру виписки вирішили провести досить скромно.

Малюка Олександра Яна народила в одному з пологових будинків Пітера. Вчора Євген приїхав в лікарню з величезним букетом квітів прямо з палацу спорту "Ювілейний", де у нього йдуть посилені тренування перед чемпіонатом.

Як розповіли співробітники медустанови журналістам видання Heat, виписка пройшла без особливої помпи. Попрощавшись з медперсоналом, щасливі батьки відправилися в новий будинок фігуриста під Петербургом.

Раніше Рудьковська пояснювала, що має намір провести в Північній столиці Росії як мінімум три місяці і лише потім повертатися до Москви: "Поки син маленький, поживемо в Пітері, де мені буде допомагати мама Жені. Місяця через три, не раніше, переїдемо у Москву, і там до виховання вже підключиться моя мама".

До речі, першими Яну і Женю привітали їхні батьки. Треба зауважити, батьки Яни віддають дуже багато часу її старшим синам, маму Рудьковської вчителя в школі навіть називають найкращою бабусею, а батько Яни часто забирає хлопчаків в Сочі, де навчає їх плавати і ходити по горах. Звичайно, вони шалено раді, що у них з'явився ще один онук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яна Рудьковська хоче, щоб її сина хрестив Діма Білан

У хресні батьки малюка пророкують Діму Білана, але сама Яна говорить, що поки не вирішила.

Нагадаємо, довгоочікуваний синочок з'явився у пари в переддень Різдва, 6 січня, близько 17 години. Яна і Женя вважають це хорошою ознакою.

Зараз ви читаєте новину «Євген Плющенко забрав Яну Рудьковську з сином з пологового будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі