вівторок, 28 липня 2009 21:19

Еротичні листи Мадонни підуть з молотка

Еротичні листи Мадонни  підуть з молотка

17-хвилинні еротичні послання, що залишила Мадонна на автовідповідачі близького друга, і особисті листи співачки продадуть з аукціону.

Записи, датовані 1992-1993 роками, були адресовані Джиму Олбрайту, який в ті роки зустрічався з Мадонною. Очікується, що ціна хвилини з цього послання коштуватиме не менше двох тисяч доларів. В цілому стартова ціна лота складе майже 20 тисяч доларів. Організатори аукціону сподіваються, що їм вдасться виручити з цього аудіозапису не менше 40 тисяч доларів.

Любовні листи популярної співачки до свого коханого Олбрайта оцінили у 3-4 тисячі доларів.

Окрім цих лотів на аукціоні під назвою "The Rock & Roll Pop Art Auction" з молотка підуть і предмети туалету Мадонни, зокрема, нижня білизна, яку носила Мадонна під час турне "Like A Virgin" 1985 року, а також її фотографії і один з контрактів співачки.

Одяг, платівки, листи The Beatles, а також листівки і сувеніри з підписами четвірки Ліверпуля теж будуть продані.

Також в рамках аукціону, що спеціалізується на предметах, що мають відношення до поп- і рок-культури, з молотка підуть речі і рукописи Елвіса Преслі, Боба Ділана, Джоні Кеша, Джімі Хендрікса, Дженіс Джоплін, Брюса Спрінгстіна, груп The Doors, Grateful Dead, The Who, The Rolling Stones і Metallica. Всього на торги виставлено 489 лотів, повідомляє  NY Daily News

До речі, 2 серпня Мадонна матиме концерт у Санкт-Петербурзі. Президентський "люкс" для неї вистелять квітами. Співачка лише попросила не приносити червоних троянд.

За чутками, поп-співачці Мадонні також готують концерт на відкритті нового стадіону "Донбас-Арени" в Донецьку 29 серпня. На офіційному сайті Мадонни інформації про візит до Донецька у серпні немає. У гастрольному графіку співачки на 29 серпня заплановано концерт на стадіоні "Васил Левскі" у столиці Болгарії — Софії. Усі квитки на виступ Мадонни продали ще в лютому, а в травні організатори випустили додаткові 5 тис. перепусток за ціною $155. Їх розкупили за день.

Зараз ви читаєте новину «Еротичні листи Мадонни підуть з молотка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі