середа, 07 вересня 2011 12:18

Емма Вотсон і Шарліз Терон вразили Лондон своїм стилем
20

Келлі Брук
Келлі Брук і Том Еванс
Емма Вотсон

Напередодні в Лондоні відбулася чергова зоряна паті. Привід - вручення нагород від журналу GQ Man of the Year. Знаменитостей зібралася пристойна кількість. І майже всі вони порадували модних оглядачів цікавими туалетами.

У цей вечір забрали з собою нагороди голлівудський актор Бредлі Купер, який переміг в номінації International Man, Бенедикт Камбербетч, який удостоївся звання "кращого актора", і Мет Смітт, названий "найстильнішим".

Зіркові хлопці віддали перевагу класичним чорним костюмам в комплекті з білосніжною сорочкою. Зате імениті дівчата, які були присутні на торжестві, виявилися набагато більш оригінальними.

Для початку публіку зачарувала модель і актриса Келлі Брук. 31-річна знаменитість виглядала чарівно в білій довгій сукні. Вона з посмішкою позувала разом зі своїм бойфрендом Томом Евансом і, схоже, повністю прийшла до тями після трагедії (у Келлі стався викидень - ред.), що трапилась кілька місяців тому.

Зірка поттеріани і косметичного бренду Lancome Емма Вотсон вирішила трохи розважитися - на дівчині була сукня в клітинку з пишною короткою спідницею. Доповнював вбрання жакетик з чорної шкіри.

Австралійська поп-діва Кайлі Міноуг прибула в каракулевому пальто, під яким виявилась елегантна маленька чорна сукня-корсет. Голлівудська зірка Шарліз Терон прилетіла з Лос-Анджелеса і майже відразу вирушила на церемонію. Можливо, у акторки не було часу на підбір гламурних вечірніх туалетів, але тим не менш в розкльошених сірих брюках і шовковому топі вона виглядала дуже стильно.

Але найбільше модних оглядачів вразила Еббі Кроуч. Британська модель, дружина футболіста Пітера Кроуча, з'явилася в чорній мереживній сукні, котра абсолютно не приховувала спідню білизну.

Зараз ви читаєте новину «Емма Вотсон і Шарліз Терон вразили Лондон своїм стилем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі