пʼятниця, 08 липня 2011 18:23

Емма Уотсон не стримала сліз на прем'єрі останнього "Поттера"
40

Фото: Reuters

Під час світової прем'єри заключної, восьмої частини кіноепопеї про Гаррі Поттера "Гаррі Поттер і дари смерті. Частина 2", яка відбулася напередодні в Лондоні, стало зрозуміло, що це ще далеко не кінець історії про юного чарівника.

Виступаючи перед 10 тисячами шанувальників на Трафальгарській площі, англійська письменниця Джоан Роулінг заявила, що хоча зараз у неї немає в планах продовжувати серію книг про Гаррі Поттера, краще "ніколи не казати ніколи".

І під радісні вигуки натовпу вона додала: "Це моє дітище, і якщо я раптом захочу знову ввести його в гру, я це зроблю", повідомляє The Daily Telegraph.

Фанати Гаррі Поттера зібралися на головну площу Лондону з усіх кінців земної кулі, щоб на "червоній доріжці" зустріти автора знаменитої книги і акторів, що стали втіленням їхніх персонажів, Деніела Редкліффа, Емму Вотсон та Руперта Грінта.

Всі вони зізналися і журналістам, і шанувальникам, що їм надзвичайно важко розлучатися зі своїми героями, життям яких вони жили протягом 10 років. Піднявшись на імпровізовану сцену, Деніел Редкліфф сказав, що "не готовий до того, що кінець історії настане сьогодні, тому що кожен, хто бачив ці фільми, пронесе цю історію до кінця життя". Він зазначив, що всім, що у нього зараз є і чого він домігся, він зобов'язаний тому, що йому "пощастило, коли було 11 років". У відповідь на це Емма Вотсон заявила, що Редкліфф "був, є і буде завжди найкращим Гаррі Поттером".

"Мені ж буде не вистачати відчуття бути Герміоною, вона стала мені майже як сестра. Її почуття стали для мене реальні. Я стала жити її життям в особливому світі і втілювати його в життя", - додала 22-річна Вотсон і, не витримавши, при всіх розплакалася.

А Руперт Грінт сказав, що відчуває, ніби вступає "в реальний світ" звідкись, де провів більшу частину життя. "Дуже для мене дивно", - зазначив він.

Після трьох годин роздачі автографів, спілкування з публікою, інтерв'ю та фотосесії творці фільму і актори попрямували на головну площу у Великій Британії площу кінопрем'єр - Лестер-сквер, де в кінотеатрі Odeon і відбулася світова прем'єра заключного фільму про Гаррі Поттера.

Нагадаємо, що глобальні касові збори від прокату перших семи фільмів склали більше 6,4 млрд дол. Книги про Гаррі Поттера були видані тиражем понад 400 млн примірників, що дозволило Джоан Роулінг стати першим літератором в історії, яка заробила мільярд доларів.

Зараз ви читаєте новину «Емма Уотсон не стримала сліз на прем'єрі останнього "Поттера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі