пʼятниця, 17 червня 2011 09:57

Джоан Роулінг натякнула на продовження поттеріани

Джоан Роулінг натякнула на продовження поттеріани

Автор романів про пригоди юного чарівника Гаррі Поттера Джоан Роулінг запустила новий сайт, назва якого містить у собі натяк на те, що в найближчому майбутньому літературна серія буде продовжена. Ресурс Pottermore.com ("Більше Поттера" - ред.) був запущений в середу, 15 червня, повідомляє сайт шанувальників "Гаррі Поттера" HPANA.

Відкриттю Pottermore.com передував конкурс, проведений на різноманітних фан-сайтах. Так, шанувальникам поттеріани потрібно було відвідувати тематичні онлайн-майданчики і "збирати" на них координати різних точок на планеті. Потім ці дані потрібно було ввести в рядок пошуку на сайті SecretStreetView, і з перших букв назв тих чи інших населених пунктів скласти поєднання Pottermore.com.

Той, у кого вийшло впоратись із завданням, потрапив на новий сайт. Поки жодної докладної інформації про призначення сайту на ньому не міститься - в даний момент ресурс складається з головної сторінки рожево-лілових відтінків і розміщених на ній написів "Pottermore" і "Coming Soon" (Скоро відкриття), а також підпису Роулінг.

Сама письменниця поки не прокоментувала появу нового ресурсу. Раніше Джоан Роулінг заявляла, що сумнівається в можливості продовження серії романів про Гаррі Поттера. Сьома і остання книга поки в літературній серії - "Гаррі Поттер і Дари Смерті" - вийшла в 2007 році.

Зараз ви читаєте новину «Джоан Роулінг натякнула на продовження поттеріани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі