пʼятниця, 26 листопада 2010 10:51

Роулінг вилікувала акторку "поттеріани" від анорексії

Роулінг вилікувала акторку "поттеріани" від анорексії

Ірландська акторка Еванна Лінч, яка зіграла роль Луни Лавгуд у фільмах про чарівника Гарі Поттера, нещодавно розповіла про те, як авторка "поттеріани" Джоан Роулінг врятувала її від анорексії.

Проблеми у Еванни розпочалися ще в 11 років і акторка два роки страждала розладом харчової поведінки. Дівчина була великою фанаткою творів письменниці і вирішила написаті їй листа, в якому розповіла про своє захворювання.

"Вона відповіла, що мені необхідно зібрати всю свою волю в кулак і перемогти недугу, адже анорексія - це руйнівна хвороба", - розповіла19-річна Еванна Лінч.

За словами дівчини, вона розповіла письменниці, що хотіла б зніматися у фільмах.

"Вона мене підтримала, але зазначила, що для цього мені потрібно бути повністю здоровою. Врешті-решт, я думаю, саме тому я і впоралася зі своєю проблемою", - зізналася акторка.

В ролі Полумни в частині "Гарі Поттер і Орден Феніксу" дівчина знялася, коли їй було 14 років. Під час кастингу вона обійшла 15 тисяч претенденток на цю роль.

Нагадаємо, що останній фільм "поттеріани" складається з двох частин. Прем'єра "Гарі Поттер і Дари Смерті, частина перша" відбулася у Великій Британії 11 листопада. Вихід другої частини заплановано на літо 2011 року. Обидва фільми було вирішено випускати тільки в звичайному форматі, минувши популярний нині 3D.

kp.ru

Зараз ви читаєте новину «Роулінг вилікувала акторку "поттеріани" від анорексії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі