понеділок, 18 квітня 2011 20:46

З'явилися фотографії з останньої частини фільму про Гаррі Поттера

З'явилися фотографії з останньої частини фільму про Гаррі Поттера

Американське видання Entertainment Weekly опублікувало на своєму сайті нові кадри з фільму "Гаррі Поттер і Дари смерті: Частина 2". Подивитися їх можна тут.

Картина режисера Девіда Йетс стане заключним фільмом про Гаррі Поттера. Фільм є екранізацією однойменної книги Джоан Роулінг. Стрічку вирішили розбити на дві частини через велику кількість подій, які варто було обов'язкового згадати. Перша серія "Дарів смерті" вийшла в прокат у листопаді 2010 року.

Перша частина "поттеріани" показала найкращий показник зборів серед усіх частин. Загальна сума зборів "Дарів смерті" склала 6 мільярдів доларів при витратах у 1,3 мільярда доларів.

Гаррі Поттер і Дари смерті: Частина 2" вийде на екрани в липні 2011 року.

Перший фільм "Гаррі Поттер і Філософський камінь" з'явився в 2001 році. За дев'ять років виросли не лиеш актори, що грають головних героїв, але й глядачі. Статистика переконливо доводить, що за минулий час глядацька аудиторія "поттеріани" стала старше. Касові збори "Дарів смерті" забезпечили в основному любителі кіно у віці від 18 до 34 років.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися фотографії з останньої частини фільму про Гаррі Поттера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі