пʼятниця, 19 листопада 2010 03:30

Зняли останній фільм про Поттера

18 листопада в Україні вийшов у прокат сьомий фільм про хлопчика-чарівника — "Гаррі Поттер і Смертельні реліквії". 11 листопада на прем'єрі у Великій Британії режисер Девід Йєйтс розповів, що вставив у стрічку кілька сцен, яких не було у книжці британської письменниці Джоан Роулінґ.

— Наприклад, Рон бачить видіння, що Гаррі та Ґерміона цілуються. Для посилення враження ми вирішили роздягнути Гаррі, — каже режисер. — Глядачі виросли з нашими героями, їм це буде цікаво.

По закінченні зйомок актриса 20-річна Емма Вотсон — Ґерміона коротко постриглася. До цього, за умовами контракту, не мала права змінювати зовнішність.

— Сподіваюся, це останній фільм про Поттера, — говорить. — Я вдячна батькам, що дозволили мені спробувати себе. Але своїм дітям радитиму не марнувати підліткові роки на зйомки в блокбастерах.

Актор 21-річний Денієл Редкліфф, який грає Гаррі, теж сподівається, нових серій "поттеріани" більше не буде.

— Джоан Роулінґ дала мені чесне слово, що більше не писатиме книжок про Поттера. Кіностудію, на якій знімали фільм, продали. У ній облаштують музей.

22-річний Руперт Ґрінт — Рон узагалі планує змінити професію:

— До мене постійно звертаються із пропозиціями знятися в інших фільмах, але всім відмовляю. Хочу спробувати чогось іще, крім акторства.

За 10 років зйомок Редкліфф заробив 40 млн фунтів, Вотсон — 20 млн, а Ґрінт — 9 млн.

Фільм "Гаррі Поттер і Смертельні реліквії" буде у двох частинах. Другу покажуть улітку 2011-го.

Зараз ви читаєте новину «Зняли останній фільм про Поттера ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі