понеділок, 23 січня 2012 10:15

Екс-"ВІА Гра" Меседа Багаудінова народила сина

Екс-"ВІА Гра" Меседа Багаудінова народила сина

Колишня учасниця найсексуальнішого музичного колективу вітчизняної естради та ближнього зарубіжжя "ВІА Гра" Меседа Багаудінова стала мамою. Артистка народила хлопчика.

Звістку було опубліковано на сторінці однієї з соціальних мереж. Меседа народила ще на початку січня, проте тільки зараз вирішила порадувати численних шанувальників настільки радісною новиною.

Багаудінова народила на світ хлопчика в одній з приватних московських клінік. Сина було вирішено назвати Аспаром. На тій же сторінці фанати побажали Меседі всього самого кращого, а зі знаменитих колег виконавиці першою привітала інша учасниця групи "ВІА Гра" Альбіна Джанабаєва.

Між тим інша учасниця "ВІА Гри" Надія Мейхер-Грановська, яку свого часу змінила саме Меседа, вагітна вдруге. Нагадаємо, Надя пішла з колективу через те, що чекала на дитину. На зміну красуні все ніяк не могли підшукати підходящу дівчину. Нарешті була знайдена Меседа Багаудінова. Дівчина в групі прижилася, але ненадовго. Незабаром Надія Грановська повернулася до групи, а Багаудіновій вказали на двері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Санта Дімопулос кинула сина заради "ВІА Гри"

Зараз же Надія Мейхер знову завагітніла і знову пішла з жіночого тріо. Спекотна брюнетка довго приховувала свій цікавий стан, а коли нарешті це стало неможливо робити, зізналася, що дійсно чекає на дитину від свого коханого бізнесмена Михайла Уржумцева, а також повідомила, що вже в "ВІА Гру" не повернеться.

Зараз ви читаєте новину «Екс-"ВІА Гра" Меседа Багаудінова народила сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі