середа, 07 грудня 2011 11:43

Весною у "ВІА Гру" будуть шукати заміну Джанабаєвій

Весною у "ВІА Гру" будуть шукати заміну Джанабаєвій

З приходом Санти Дімопулос до "ВІА Гри" гурт стане іншим. Про це розповів продюсер "ВІА Гри" Костянтин Меладзе у програмі "ТСН.Особливе" на телеканалі "1+1".

"Безумовно зовнішність у нашому проекті відіграє роль. І Санта прийшла на заміну Наді. Але це зовсім інша людина і група з її приходом, я думаю, стане багато в чому іншою", - зауважив він.

Крім вокальних даних Меладзе був вражений і зовнішністю дівчини. У вересні тіло Санти визнали найкрасивішим у світі. Вона перемогла у фітнес-конкурсі.

"Вона, що називається, була у мене в каталозі і чекала свого часу. Ось власне кажучи і дочекалася", - наголосив Костянтин.

Та заміною Наді на Санту продюсери гурту обмежуватися не збираються. Незабаром на місці 32-річної Альбіни Джанабаєвої з'явиться молодша красуня. Санті і Єві трохи більше двадцяти.

"Нам потрібно змінюватися і йти в ногу з часом", - зауважив Меладзе.

Альбіна Джанабаєва залишає "ВІА Гру" і займеться сольною кар'єрою. На розкрутку в неї трохи більше півроку.

"Альбіна протягом майбутнього року буде поєднувати роботу у "ВІА Грі" і сольний проект. Тобто ми починаємо займатися її сольним проектом, тому Альбіна пропрацює в групі, я думаю, максимум півроку-рік", - підкреслив Меладзе.

Вже весною продюсери оголосять кастинг. Вимоги незмінні. Зріст — 1м 70см, об'єм талії — 60см, об'єм стегон і грудей — 90см. І звичайно руденька.

Зараз ви читаєте новину «Весною у "ВІА Гру" будуть шукати заміну Джанабаєвій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі