понеділок, 08 листопада 2010 17:54

Меладзе не змушував дівчат з "ВІА Гри" збільшувати груди

Меладзе не змушував дівчат з "ВІА Гри" збільшувати груди

На ювілейний концерт групи "ВІА Гра" продюсер Костянтин Меладзе запросив колишніх солісток колективу - Ольгу Корягіну, Меседу Багаудінову, Олену Вінницьку, Віра Брежнєву і Анну Сєдокову.

Меладзе зізнався, що не з усіма екс-учасницями гурту підтримує дружні стосунки.

"Хто вам сказав, що мені це потрібно. Я слідкую за долею кожної з них. Хтось став успішною телеведучою, чи співачкою, чи моделлю, а дехто не став ніким", - натякнув продюсер на деяких солісток групи. Прізвища називати відмовився.

"За ці десять років я стільки наслухався про себе, - зізнався Меладзе. - Казали, що я змушував дівчат робити пластичні операції, збільшувати груди. Звісно, це неправда. Вирішувати, робити чи не робити операції - це їхня особиста справа. Для мене головне, щоб вони вливалися у гурт, доповнювали інших солісток".

Як зазначив Меладзе, всі солістки групи отримують досить солідні гонорари за виступи. Але, як стало відомо, за ювілейний концерт співачкам гонорар не заплатять.

"Колись ми штрафували наших солісток. Тепер з "ВІА Гри" я забрав будь-які штрафні санкції. Від нині це не доречно, не по часу".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Меладзе не змушував дівчат з "ВІА Гри" збільшувати груди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі