четвер, 24 березня 2016 11:43

Екс-дружина Меладзе вперше розповіла в подробицях про зраду чоловіка

Екс-дружина Меладзе вперше розповіла в подробицях про зраду чоловіка
kp.ru

Колишня дружина Валерія Меладзе Ірина вперше розповіла про зраду свого екс-чоловіка, який пішов до екс-солістки гурту "Віа-Гра" Альбіні Джанабаєвій. За її словами, їй захотілося поставити крапку в цій історії, - пише ukr.media.

"В цьому році буде 10 років історії, яка сталася в моєму житті. Настав момент, коли мені захотілося підвести риску. Хочеться поставити точку і, як ящірці, скинути "хвіст", який заважає в момент зміни життя і рухатися вперед", – сказала Ірина.

За її словами, вона завжди любила і поважала чоловіка. Проте в якийсь момент Валерій змінився. Спершу Ірина подумала, що це криза середнього віку або яка-небудь інша причина.

Про зраду вона дізналася в 2006 році на музичній премії. Там Меладзе виконав пісню "Дивися, як я без тебе навчився жити", що викликало подив у Ірини: вдома вона запитала у нього: "Що це було?".

"Він розповів, що у нього є стосунки на стороні, навіть є дитина. На питання "Хто?" він нічого не відповів. Але це була справа 20 хвилин, щоб з'ясувати, хто..." – говорить Ірина.

Вона одразу пригадала нову учасницю групи Альбіну Джанабаєву, а також її дивне ставлення до неї.

"Я бачила, що у неї очі бігають, вона моргає багато, і я не зовсім розуміла причину такої поведінки. Вона завмирає, коли я підходжу" – згадує Ірина. - Я не розуміла, яким чином вона потрапила у "Віа-Гру". Вона не вписувалася в формат ні за якими критеріями. На неї без сліз не можна було дивитися. Особливих голосових обдарувань не мала. Такий жалюгідний образ. По-жіночому рекомендувала їй привести голову до ладу - волосся".

Водночас Альбіна Джанабаєва зізналася ОК!, що зараз для неї головне завдання – зберегти щастя із Меладзе, яке далося їй нелегко.

"Наші з Валерою стосунки складалися так, що часом мені здавалося: легше їх зупинити, перервати. Але не вийшло. У нього була своя сім'я. Якщо зараз розумом все розкласти, то, звичайно, я не хотіла б, щоб комусь із нас було так погано і боляче. Я це щиро кажу. І собі б не побажала опинитися в такій ситуації. Але мабуть, ми повинні були пройти через ті випробування аби прийти до того, що ми маємо сьогодні і якими стали сьогодні. Щоб зрозуміти, як ми дорожимо одне одним і всім, що у нас є" - відверто поділилася Альбіна.

Зараз ви читаєте новину «Екс-дружина Меладзе вперше розповіла в подробицях про зраду чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі