пʼятниця, 15 квітня 2011 10:38

Джессіка Альба стала фатальною жінкою для Vogue
11

Джессіка Альба знялася для італійського видання Vogue. Для фотосесії акторка з'явилася в іміджі-міксі дівчини-гота та femme fatale: чорна перука, чорна помада, вуальки та маски. Завідував зйомками 29-річної зірки знаменитий фотограф Мікеланджело ді Батіста. Вийшло дуже ефектно і драматично і зовсім не схоже на фотосесії, в яких традиційно беруть участь зоряні матусі. Схоже, для ді Батіста Альба залишається в першу чергу "найсексуальнішою жінкою". Нагадаємо, свого часу у актриси була маса таких титулів від різних чоловічих видань.

У проміжках між зйомками Джессіка розповіла, що її власний стиль - це золота середина між вбранням "від кутюр" і демократичними моделями а-ля вуличний шик.

Актриса зізналася, що тільки для роботи, зйомок і світських заходів одягає облягаючі, відверті вбрання. У повсякденному ж житті вона любить, аби створювалася якась таємничість образу: "Я люблю елегантні і розкішні речі, але щоб від них трохи віяло драйвом і рок-н-ролом".

Вона також розповіла, що після пологів первістка, доньки Онор, стала більш демократично ставитися до своєї фігури: "Я ретельно вивчила своє тіло і просто не стала звертати увагу на незначні деталі. Материнство навчило мене миттєво адаптуватися майже до будь-якої ситуації".

Нагадаємо, в лютому актриса повідомила, що чекає на другого малюка.

"Кеш і я дуже схвильовані, і ми хочемо поділитися цією новиною з вами, щоб ви не дізнались про неї десь ще, - написала в блозі своїм шанувальникам Джесс. - Я ціную вашу любов і підтримку, яку ви подарували мені під час першої вагітності, і безумовно, вони будуть настільки ж цінні для мене зараз. Доброго дня!"

Зараз ви читаєте новину «Джессіка Альба стала фатальною жінкою для Vogue». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі