пʼятниця, 18 лютого 2011 12:00

Джессіка Альба вагітна другою дитиною

Джессіка Альба вагітна другою дитиною

Голлівудська зірка Джессіка Альба чекає на другу дитину. Радісну новину одна з найкрасивіших актрис сучасності повідомила в соціальній мережі Facebook.

"Подумала, що треба заскочити сюди і повідомити вам неймовірні новини - Онор (донька Джессіки - ред.) стане старшою сестричкою! Ми з Кешем в захваті і хочемо поділитися новинами з вами напряму, щоб ви не почули про це від когось ще. Я ціную всю ту любов і підтримку, що ви надавали мені під час моєї першої вагітності, і однозначно оціню це вдруге. Всім гарного дня!"- написала Альба на своїй сторінці.

На якому місяці вагітності перебуває актриса, поки невідомо. Схоже, народження другої дитини було запланованим. У 2011 році Джесіка не підписана на участь в жодному з кінопроектів. А її останнім на даний момент проектом став фільм "Діти шпигунів - 4", зйомки якого вже закінчені.

Першу дитину Альба народила від чоловіка Кеша Уоррена в червні 2008 року. Батьки вирішили дати дівчинці ім'я Онор (у перекладі з англійської Честь). Відразу після пологів Джессіка розповіла журналістам, що на досягнутому вони з Кешем зупинятися не збираються і що її ідеал - це велика сім'я.

Комсомольская правда

Зараз ви читаєте новину «Джессіка Альба вагітна другою дитиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі