понеділок, 29 листопада 2010 11:10

Джесіка Альба задерла сукню на дивані (ФОТО)
6

Голлівудська акторка Джессіка Альба з'явилася на сторінках грудневого номеру німецького FHM.

Акторка неодноразово зізнавалася, що їй не подобається брати участь в відвертих фотосесіях, оскільки виховання і скромність не дозволяє їй фотографуватися в подібному вигляді.

"Мені ніколи не подобалося зніматися оголеною.У мене починається паніка. Я ніколи не була гламурною дівою. Перед тим, як потрапити в Голлівуд, я ніколи не носила красивих суконь і туфель на високих підборах! Я виросла в дуже суворій сім'ї, де негарно було навіть оголювати живіт. Але я вибрала цей бізнес, і він приносить мені багато грошей, тому я роздягаюся тільки заради великих гонорарів", - розповіла Альба .

Акторка також критикує своє тіло.

"У мене обвислі груди, є целюліт і широкі стегна. Все це з'явилося після народження доньки", - наголосила акторка.

До народження дівчинки акторка займала почесне третє місце в топ-100 найкрасивіших знаменитостей планети за версією журналу People. Зараз Альба ледь потрапила в топ-50 найкрасивіших знаменитостей.

"Я більше не бачу себе в ролі секс-символу. У шоу-бізнесі є багато більш красивих жінок - Скарлетт Йохансон, Наталі Портман, Джессіка Біл, Дженніфер Лопез, Бейонсе. Всі вони набагато гарніші за мене. Я часто бачу їх без макіяжу і чудово розумію, що вони набагато красивіші і сексуальніші за мене", - розповіла Джесіка.

Нагадаємо, нещодавно акторка взяла участь в фотосесії для для грудневого номеру журналу Elle. Зірка також дала виданню ексклюзивне інтерв'ю.

Gazeta.ua/ Bilshe

Зараз ви читаєте новину «Джесіка Альба задерла сукню на дивані (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі