вівторок, 28 грудня 2010 10:11

На Джессіку Альбу вдягли короткі шорти та шовковий бюстгальтер (ФОТО)
5

Джессіка Альба стала головною героїнею австралійського Harper`s Bazaar. Актриса взяла участь у незвичній зараз для ока "сонячній" фотосесії. Втім, у австралійців зараз літо, так що їм саме час милуватися на красунь біля басейну.

В інтерв'ю Джесс розповіла, що незважаючи на затребуваність, головним для неї залишається сім'я. Також актриса пояснила, як змінилася з появою дочки на світ.

"Я навчилася прощати себе за те, що я не ідеальна, і не тиснути на себе. У мене була репутація людини, яка відчайдушно захищає свою незалежність. Але моя донька змінила мою точку зору на все. Ти перестаєш бути егоїстичною і керуватися тільки своїми інтересами, ти хочеш будувати життя для себе і своєї сім'ї. Раніше я була трудоголіком, тепер я не хочу відчувати такий стрес ", - зізналася актриса.

Джессіка розповіла і про своє ставлення до сімейного життя в цілому.

"Мій чоловік і моя дочка і є мій світ. Разом ми хочемо побудувати щиру, люблячу, прекрасну сім'ю. Я дуже традиційна в цьому питанні. Коли Онор народилася, я зрозуміла, що саме час для змін. Я завжди відносилась до того типу жінок, які намагаються сподобатися іншим, зробити все правильно. Однак у кінцевому рахунку такий тиск на саму себе - це нездорово. Це виснажує ", - підкреслила вона.

Сплетник

Зараз ви читаєте новину «На Джессіку Альбу вдягли короткі шорти та шовковий бюстгальтер (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі