пʼятниця, 09 грудня 2011 18:17

Дженніфер Лопес в танці продемонструвала свій підтягнутий живіт
15

Дженніфер Лопес продемонструвала свою чудову фізичну форму.

Хоч вона і є 42-річною матір'ю близнюків, латинська королева показала, що може рухатися, як її співвітчизники, пише The Daily Mail.

Актриса вразила натовп на пляжі Плая де лос Інглесес в Монтевідео, коли взяла участь у танцях капоейра. Крім того, зірка похвалилася своїм підтягнутим животом.

Лопес не змогла встояти бажанню спробувати свої сили в цьому бойовому мистецтві. Актриса скинула свої високі підбори і приєдналася до групи молодих хлопців.

Дженніфер подорожує зараз по Латинській Америці в пошуках учасників для свого нового реаліті-шоу Q 'Viva: The Chosen.

Знаменитість продовжує працювати над підготовкою до свого шоу, навіть незважаючи на те, що її колишній чоловік Марк Ентоні відмовився допомагати їй у цьому через напад ревнощів.

Звістка про нове захоплення екс-дружини, а також відверті знімки дружини, яка насолоджується товариством молодого бойфренда Каспера Смарта, сильно засмутили Ентоні. Бурхливий роман виконавиці з учасником її власної підтанцьовки просто розлютив Марка.

Найближчий друг запальної парочки розповів: "У Марка і Джей Ло стався справжній скандал по телефону. Звісно, вони заговорили про її нового хлопця. У результаті Ентоні прийняв рішення не працювати з нею". Інший приятель колишнього подружжя пояснив, що в Марку просто говорить його латиноамериканська гордість, якій завдано серйозної шкоди.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес в танці продемонструвала свій підтягнутий живіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі