четвер, 07 березня 2013 15:35

Дженніфер Еністон і Джастін Теру відмовилися від весільних подарунків

Дженніфер Еністон і Джастін Теру відмовилися від весільних подарунків
Закохані просять перерахувати гроші на рахунок дитячого хоспісу Фото: www.woman.ru

Вже зовсім скоро актори Дженніфер Еністон і Джастін Теру стануть подружжям. Підготовка до весілля практично завершена, і світські оглядачі вважають, що церемонія відбудеться в найближчі кілька тижнів. За чутками, запрошення вже розіслано, і навіть стало відомо, що пара відмовилася від весільних подарунків.

44-річну актрису зараз не цікавлять матеріальні цінності. Для неї головне любов. І не тільки до Джастіна, але і до всіх ближніх. Тому наречений з нареченою попросили запрошених на весілля не дарувати їм подарунків, а перерахувати деяку суму на рахунок одного з дитячих хоспісів.

Також з'ясувалося, що Джастін і Дженніфер особисто займалися дизайном своїх обручок. А ще написали власні побажання один для одного. "Це дуже романтично", - пояснило джерело з оточення пари британському журналу Grazia.

В якості подружок нареченої виступлять близькі приятельки Еністон - телеведуча Челсі Хендлер і Кортні Кокс. А ось Бреда Пітта в списку гостей не виявилося, хоча подейкували, що Теру не раз поривався відправити колезі запрошення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Еністон влаштує весілля на Гаваях

Торжество, вочевидь, пройде на Гаваях, а медовий місяць пара подумує провести або на Гаваях, або в Мексиці, або в Парижі. Не виключено, що зірки вирушать у весільну подорож по всіх місцях, з якими у них пов'язані приємні спогади.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон і Джастін Теру відмовилися від весільних подарунків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі