понеділок, 21 березня 2011 13:59

Джанабаєва пішла з "ВІА Гри": її замінить "фабрикантка" Воржева

Джанабаєва пішла з "ВІА Гри": її замінить "фабрикантка" Воржева

В останні місяці вся увага преси була прикута до ВІА Гри, ходили чутки про те, що прощатися з групою задумала Альбіна Джанабаєва.

Тепер рудоволоса співачка підтвердила цю інформацію, повідомляє Сегодня.

Нагадаємо, що Альбіна пробула в групі більше шести років. Тепер в її планах сольна творчість, зйомки в кіно і створення власної лінії одягу.

Крім того, стало відомо, хто займе місце "третьої". Новою, 13-ю за рахунком, солісткою стане екс-"фабрикантка" Тетяна Воржева.

Очікується, що її дебют у складі "ВІА Гри" відбудеться 27 березня, під час концерту в Крокус Сіті Холі, присвяченого десятирічному ювілею колективу.

Десять днів тому композитор і продюсер групи Костянтин Меладзе спростував чутки з приводу відходу з колективу Джанабаєвої.

"Ці чутки для нас не в новинку, вони кожні декілька місяців з'являються. Зараз група згуртована і ніхто з дівчат не має наміру її залишати. Альбіна залишається з нами, вона не залишить групу" ВІА Гра ", - сказав тоді продюсер.

Меладзе також спростував інформацію, що до групи може повернутися Меседа Багаудінова.

У кінці березня - початку квітня "ВІА Гра" випустити нову пісню, на яку згодом буде знято кліп. Випускати ювілейний альбом група поки не планує.

Зараз ви читаєте новину «Джанабаєва пішла з "ВІА Гри": її замінить "фабрикантка" Воржева». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі