четвер, 02 грудня 2010 16:31

Альбіна Джанабаєва прийшла на вечірку з червоним оком (ФОТО)

Одна з учасниць жіночого колективу "ВіаГра" Альбіна Джанабаєва днями з'явилася на презентації нового альбому російської групи "Чи-Лі" з сильним почервонінням в лівому оці. Незважаючи на це, Джанабаєва завзято позувала фотографам з букетом квітів, який принесла в подарунок солістці гурту "Чи-Лі" Ірині Забіяці.

"Це я ненавмисно вдарилася, а потім ще й терти почала, ось капіляри і полопалися. Але скоро вже все минеться", - сказала Альбіна, відповідаючи на питання журналістів, що у неї з оком.

Відзначимо, раніше Джанабаєва разом зі своєю колежанкою Євою Бушміною прийшла на одну з онлайн конференцій з розпатланим волоссям і без косметики.

Нагадаємо також, нещодавно з'явилися чутки, ніби Джанабаєва йде з колективу, але прес-аташе колективу Рената Гаріфуліна спростувала цю інформацію.

"Усе це нісенітниця божевільних журналістів, новинам з подібним підтекстом не вірити і навіть більше - не підходити до них на постріл з гармати", - сказала вона.

"Экспресс-газета", РБК

Зараз ви читаєте новину «Альбіна Джанабаєва прийшла на вечірку з червоним оком (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі