вівторок, 01 лютого 2011 18:15

Альбіна Джанабаєва виживає новеньких співачок з групи - екс-"ВІА Гра"

Альбіна Джанабаєва виживає новеньких співачок з групи - екс-"ВІА Гра"

Співачка Тетяна Котова розповіла, чому у "ВІА Грі" така плинність кадрів.

Котова залишила групу минулого року, але за два роки роботи встигла відчути всю обстановку в колективі. Тепер вона впевнена, що саме з появою в групі Альбіни Джанабаєвої склад "ВІА Гри" став змінюватися занадто часто.

За словами Котової, Альбіна звикла до свого особливого становища в групі через роман з Валерієм Меладзе.

"Вона вперта, запальна. Овен за зодіаком. І любить на це посилатися, коли намагається виправдати свої різкість і нетерпимість", - охарактеризувала Альбіну Тетяна в інтерв'ю журналу "Караван. Колекція історій".

"Їй 31. Зовсім небагато! По-моєму, вік - взагалі нісенітниця, важливіше внутрішній стрижень. А вона, мабуть, настільки сильно переживає своє дорослішання, що виливає злість на тих, хто поруч: обслуговуючий персонал, музикантів, дівчаток", - вважає 25-річна Котова.

Крім того, Котова зізнається, що зблизитися з Джанабаєвою у неї так і не вийшло.

"Жили в різних містах і перетиналися тільки на виступах і якихось заходах. Яка тут близькість? Зустрілися, заспівали і розійшлися. Та якби я і прагнула з нею подружитися, у мене б, швидше за все, нічого не вийшло. Занадто важкий у неї характер. Та й і у мене не простий ", - розповіла Котова.

Viva

Зараз ви читаєте новину «Альбіна Джанабаєва виживає новеньких співачок з групи - екс-"ВІА Гра"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі