середа, 26 жовтня 2022 17:12

Джамала повернулася на паркет польських "Танців з зірками"
5

Співачка Джамала знову виступить в польському шоу "Танці з зірками".

На початку жовтня вона покинула проєкт. Та нещодавно вона показала відео з тренування з партнером Яцеком Єшке. Разом вони готуються до фіналу танцювального шоу, який відбудеться 31 жовтня. Роликом Джамала поділилася в Instagram.

Цього разу артистка виступатиме в шоу не як учасниця, а як спеціальна гостя. Джамала станцює у фіналі, а також заспіває.

Співачка Джамала знову виступить в польському шоу "Танці з зірками"
Фото: instagram.com/tanieczgwiazdami
Артистка показала відео з тренування з партнером Яцеком Єшке
Артистка показала відео з тренування з партнером Яцеком Єшке
Цього разу артистка виступатиме в шоу не як учасниця, а як спеціальна гостя
Цього разу артистка виступатиме в шоу не як учасниця, а як спеціальна гостя

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андре Тану – 40. Стильні прийоми від дизайнера, який прославив Україну на світових подіумах

"Цього тижня на вас чекає багато новин від мене. По-перше, я знову в тренувальній залі. Це мій останній тиждень на моїх благодійних "Танцях із зірками" у Польщі, де я танцюватиму і співатиму для вас. На вас чекає ще одна новина, про яку розповім потім", – поділилася артистка.

У фіналі боротимуться за перемогу три пари – Яцек Єлонек і Міхал Данільчук, Ілона Кравчинська і Роберт Ровінскі, а також Вєслав Новобільський і Яня Лесар.

Джамала вибула з польських "Танців із зірками". Проєкт залишила в шостому ефірі, який відбувся 3 жовтня. Артистка та її партнер Яцек Єшке отримали за виступ 30 балів і посіли передостаннє місце у турнірній таблиці. Глядачі не врятували танцювальну пару.

Зараз ви читаєте новину «Джамала повернулася на паркет польських "Танців з зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі