вівторок, 29 травня 2018 14:22

Дружина зіркового футболіста не переймається зайвою вагою у сексуальному бікіні
20

Колін Руні на відпочинку з родиною
Колін Руні на відпочинку з родиною
Колін Руні на відпочинку з родиною
Колін Руні на відпочинку з родиною
Колін Руні на відпочинку з родиною

Дружина футболіста ірландського "Евертона" Вейна Руни, Колін, влаштувала парад бікіні на Барбадосі, де відпочиває з родиною.

Телеведуча не переймається папараці, які щодня чекають на неї на узбережжі, і демонструє пишні форми.

Раніше Колін зізналась, що їй непросто схуднути після народження третього сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 19-річна донька поп-ідола приголомшила фігурою у крихітному бікіні

"Після кожної вагітності мені все більш непросто розставатися із зайвими кілограмами. Після народження другого сина я так і не змогла повернути свою форму, в якій була до вагітності, а після третього сина, я набрала ще більше", - розповіла в інтерв'ю OK!.

Чоловік Колін, за чутками, перейшов до американської команди, де зароблятиме £300,000 на тиждень. Дружина не приєднається до чоловіка за океаном.

Пара нещодавно побудувала великий будинок за £20 млн. у Великій Британії з шістьма спальнями. Руні неодноразово входив у списки найвисокооплачуваних футболістів світу.

Минулого року Вейна Руні підловили напідпитку за кермом, коли поряд з ним у авто була світська левиця Лаура Сімпсон. Колін пробачила чоловіку і по-новому подивилась на їхні стосунки.

"У нас з'явився час на побачення, виходимо у кіно, все залежить від розкладу на тиждень. Я маю помічників і ми знаходимо час на себе з чоловіком", - говорить Колін виданню The Mirror.

Зараз ви читаєте новину «Дружина зіркового футболіста не переймається зайвою вагою у сексуальному бікіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі