середа, 06 липня 2022 16:38

Спецтема: Війна Росії проти України

Дорофєєва оскандалилася з російськомовною піснею

Дорофєєва оскандалилася з російськомовною піснею
Виконавиця Надя Дорофєєва оскандалилася з російськомовною піснею. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Співачка Надя Дорофєєва потрапила в мовний скандал.

Вона вирішила поділитися успіхами російськомовної пісні Raznotsvetnaya з підписниками. Однак вони відреагували на це обуренням у коментарях в Instagram.

Так, Дорофєєва похвалилася, що кліп на цю пісню переглянули 5 млн разів. Однак шанувальники переконані, що після початку російського повномасштабного вторгнення в Україну публікація уривка з російськомовної пісні недоречна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дантес зворушливо заспівав про розлуку: "У найтемніші часи не хочеться бути наодинці"

"Я вже нічого не можу слухати російською. Просто фу", "А чому російською мовою?", "Не думаю, що зараз час співати мовою, якою розмовляють вбивці дітей", – пишуть користувачі мережі.

Водночас виконавиця нагадала, що скоро визначить і розповість про переможця у конкурсі на адаптацію цього треку українською.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений DOROFEEVA (@nadyadorofeeva)

Під час ефіру на українському телеканалі FreeДом ведуча Юлія Галушка попросила керівника Полтавської обласної військової адміністрації Дмитра Луніна перейти на російську мову. Він коментував російський обстріл Кременчука. Прохання вона аргументувала тим, що "канал працює на весь світ". Глядачів це обурило, про що вони й написали в соцмережах.

Зараз ви читаєте новину «Дорофєєва оскандалилася з російськомовною піснею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі