четвер, 13 червня 2024 16:08

"Документ з путівкою в невідомість" - Козловський сказав, як змінилося його життя за рік служби в армії
6

Віталій Козловський розказав про рік служби в армії
Фото: instagram.com/vkozlovsky_music/
Віталій Козловський розказав про рік служби в армії
Віталій Козловський розказав про рік служби в армії
Віталій Козловський розказав про рік служби в армії
Віталій Козловський з дружиною та сином

Співак Віталій Козловський рік тому отримав повістку й мобілізувався до Збройних сил України. Артист пройшов військове навчання і декілька місяців був на лінії фронту. Після чого перевівся до бригади швидкого реагування Нацгвардії України "Рубіж", а згодом - до Національного президентського оркестру.

У своєму Instagram знаменитість розповів, як змінилося його життя за цей період.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дікусар показав, чим харчується і як лікується на фронті

"Інші цінності, погляди, пріоритети. Перш за все тепер - моя дитина, мій синочок, моя дружина, моя родина. А рівно рік назад у цей день я сидів в ТЦК і підписував документ з путівкою в невідомість… (і жах). Не забуваймо, в який час живемо. Цінуймо кожну мить, проведену з рідними", - написав чоловік.

У березні цього року стало відомо, що Козловський одружився з піарницею Юлією Бакуменко. Чоловік освідчився своїй коханій після того, як потрапив під артилерійський обстріл на фронті. За словами артиста, вони розписалися майже одразу після пропозиції. Пізніше артист повідомив, що вперше став батьком. У подружжя народився син, якого назвали Оскаром.

Зараз ви читаєте новину «"Документ з путівкою в невідомість" - Козловський сказав, як змінилося його життя за рік служби в армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі