четвер, 04 квітня 2024 16:42

Віталій Козловський став батьком: перші фото з сином і дружиною
8

Віталій Козловський з сином
Фото: Скріншот
Віталій Козловський з сином

Український співак Віталій Козловський вперше став батьком.

У артиста та його коханої - Юлії Бакуменко - народився син, якого назвали Оскаром. Про це він розказав у інтерв'ю Раміні Есхакзай.

"Нещодавно Україна отримала "Оскар", і ім'я мого сина було на вустах мільйонів людей. Я придумав. Колись давно був у гостях в Італії у мами, і там одна українка назвала свого синочка Оскар. Я людина, яка співає, і сприймає фонетикою. Це ім'я означає "божественний", і мені це запало в душу, бо я його раніше асоціював з нагородою в Голлівуді, а тут відзначив, що це дуже гарне ім'я", - поділився Віталій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Раміна натякнула на нові стосунки

Додав, що вони з дружиною намагалися зачати дитину ще до війни.

"Я дізнався про те, що стану батьком на третьому тижні, коли я був на полігоні. Я пішов служити, у мене були військові навчання й мені ще тоді моя дівчина присилає тест на вагітність й УЗД й пише: "Я тебе вітаю, п'ятий тиждень". Я поклав телефон у кишеню й моє серце вистрибувало. А потім ввечері я повертаюся до намету і єдине, що відповідаю: "Ого". Не спав всю ніч. Я чомусь подумав, що це мій тато, бо тато мені завжди казав, що у мене має бути син", - підсумував виконавець.

Про одруження Козловського з колишньою піарницею Юлією Бакуменко стало відомо у березні цього року. Чоловік освідчився своїй коханій після того, як потрапив під артилерійський обстріл на фронті. За словами артиста, вони розписалися майже одразу після пропозиції.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Козловський став батьком: перші фото з сином і дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі