середа, 06 березня 2024 10:53

Віталій Козловський одружився: фото
3

Віталій Козловський одружився
Фото: Скріншот
Віталій Козловський одружився
Віталій Козловський одружився

Український співак і військовий Віталій Козловський одружився.

Про це повідомив у день свого народження, 6 березня. Артисту виповнилося 39 років. Чоловік освідчився своїй коханій після того, як потрапив під артилерійський обстріл на фронті, йдеться у сюжеті ЖВЛ.

"Нас орки мочили 2,5 години з двох позицій. Снаряди прилітали в семи метрах від нашого бліндажу. Це диво, що ми вижили. Я просто писав рандомно всім знайомим і близьким. Напевне, останнє SMS, щоб вони берегли моїх рідних", - пригадав виконавець.

Ім'я та обличчя обраниці Віталій поки що не показує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіркова пара розійшлась: Христина Соловій кинула Сергія Жадана

"Вона в мене свідома дуже і від душі. А все, що від душі, воно щире, воно надовго.У мене було багато стосунків. Вони по різному переживалися, не треба нічого очікувати, нічого шукати. Мені все зрозуміло. Святкувати будемо пізніше, поки що ще не час для гучних таких свят, бо весілля треба гуляти прям правильно. Треба запросити усіх родичів гарбузових, як то кажуть, і близьких, і далеких, і всіх-всіх об'єднати на цьому святі життя. І це буде", - поділився Козловський.

Артист каже, що з коханою вони розписалися майже одразу після пропозиції.

"Нікого не попереджували. В родинних групах були відправлені фотографії рук з обручками. Всі були в шоці. Мама дуже зраділа. У моєму житті зараз все спонтанно. Мені здається, спонтанність - сестра щирості", - прокоментував співак.

Раніше Козловський прокоментував чутки, що вже не на фронті. У своєму Instagram артист виклав відео, на якому показався у військовій формі й наголосив, що досі несе службу.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Козловський одружився: фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі