вівторок, 13 червня 2017 12:34

Дітей Джорджа Клуні охороняють бодігарди та лазерні сенсори

Дітей Джорджа Клуні охороняють бодігарди та лазерні сенсори
Джордж і Амаль Клуні Фото: Reuters

Актор Джордж Клуні найняв особистих бодігартов для дітей.

Крім цього, Клуні посилив охорону їх особняка на околиці Лондона, де він проживає з дружиною Амаль і дітьми. Послуги особистих охоронців обійдуться знаменитості в більш ніж 318 тисяч доларів на рік. Бодігарти зобов'язані весь час перебувати в кімнатах дітей актора.

"Шлях до батьківства був занадто довгим у Джорджа, і він бажає уникати найменшого ризику, і ці охоронці це тільки початок", - повідомив інсайдер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Амаль Клуні народжувала в королівському пологовому будинку

Крім цього Клуні удосконалив систему охорони будинку лазерними датчиками, витративши на це 127 тисяч доларів. Амаль повністю підтримує чоловіка і не вважає його параноїком. Жінка займається міжнародним правом і вже не раз отримувала погрози від терористів на свою адресу. Через це вона змушена була скасувати всі поїздки в Судан, Конго та інші небезпечні країни.

56- річний Джордж і 39-річна Амаль вперше стали батьками тиждень тому. Хлопчик Олександр і дівчинка Елла з'явилися на світ в королівській лікарні Лондона, де зірковий чоловік і тато орендував півкрила.

Зараз ви читаєте новину «Дітей Джорджа Клуні охороняють бодігарди та лазерні сенсори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі