субота, 22 грудня 2012 10:22

Демі Мур та Ештон Катчер розлучаються

Демі Мур та Ештон Катчер розлучаються
Фото: AFP

Голлівудський актор Ештон Катчер подав до суду заяву про розлучення з Демі Мур, повідомляє в суботу Agence France-Presse. У документі йдеться про несумісність подружжя.

Весілля Катчер і Мур відбулося у вересні 2005 року. До цього актори зустрічалися більше двох років. За час спільного життя вони заснували фонд The ??Demi And Ashton Foundation, діяльність якого спрямована проти сексуального рабства в усьому світі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Демі Мур знайшла собі вдвічі молодшого нареченого

Восени 2011 року в ЗМІ з'явилася інформація, що подружжя вирішило розірвати союз, однак ніхто з них не робив конкретних кроків для отримання офіційного розлучення. Як заявляла тоді Демі Мур, яка повідомила про це рішення, є "певні цінності та обіцянки, які вона вважає священними", і тому настав час "рухатися далі". Катчер у відповідь написав на своїй сторінці в твіттері, що завжди буде з любов'ю згадувати час, проведений з Демі. За неофіційними даним, причиною розлучення послужили кількаразові зради актора.

Для Катчера це був перший шлюб, а для Мур - третій. У другому шлюбі з актором Брюсом Віллісом, який тривав 13 років, Демі Мур народила трьох дочок. Демі Мур відома за фільмами "Привид", "Солдат Джейн" і "Стриптиз", а Катчер знявся в таких фільмах як "Ефект метелика" і "Одного разу у Вегасі". В даний час Катчер задіяний в серіалі "Дві з половиною людини".

Зараз ви читаєте новину «Демі Мур та Ештон Катчер розлучаються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі