субота, 30 жовтня 2021 01:45

Чоловік Хадід побив тещу. Через це пара розірвала стосунки - ЗМІ
5

Американська топмодель палестинського походження Джіджі Хадід розійшлася з британський музикантом Зейном Маліком. Пара розірвала стосунки після того, як співак побив тещу Йоланду Хадід.

Хадід і Малік разом з 2015-го. Торік стали батьками доньки Хаї. Та через конфлікт з матір'ю моделі вони розійшлися, повідомляє видання People.

"Вони зараз не разом. Хоча вони хороші батьки", - сказав журналу друг сім'ї Хадід.

"Джіджі зосереджена виключно на найкращому для Хаї. Зараз вона просить приватності", – зауважив представник моделі у коментарі.

Американська топмодель палестинського походження Джіджі Хадід розійшлася з британським музикантом Зейном Маліком
Фото: Reuters
 Пара розірвала стосунки після того, як співак побив тещу Йоланду Хадід
Хадід і Малік разом з 2015-го. Торік стали батьками доньки Хаї
Хадід і Малік разом з 2015-го. Торік стали батьками доньки Хаї
Малік назвав звинувачення тещі фальшивими

Йоланда, Малік та їхні представники поки не відповіли на численні запити про коментар.

28 жовтня TMZ з посиланням на джерело повідомило, що матір Хадід звинуватила її чоловіка в тому, що він її вдарив. Навіть заявила, що подасть заяву у поліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через ревнощі і карантин: зіркові пари, які розірвали заручини

Після цього Малік у Twitter назвав її звинувачення фальшивими. Судячи з його допису, сварка виникла через те, що минулого тижня теща прийшла до помешкання доньки, коли Джіджі не було вдома. Співак вважає цей вчинок матері Хадід порушенням приватності. Також він додав, що прагне створити "безпечний приватний простір для своєї доньки" і хоче, аби їхні "сімейні справи не виносилися на світову сцену".

Американська модель 25-річна Джіджі Хадід народила дочку Хаї у вересні 2020 року. На першому знімку породілля не показала обличчя дочки, а лише її маленьку руку, яку тримає в своїй.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Хадід побив тещу. Через це пара розірвала стосунки - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі